O reteta delicioasa de supa de ciuperci

Timp de preparare: 50 minute

Ingrediente:

Citeste si:
Borș de lobodă cu leuștean: rețetă românească pas cu pas
Borș de lobodă cu leuștean:...
  • 1 ceapa
  • 4 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina telina mica
  • 5-6 ciuperci mari
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri de orez
  • 2 cartofi
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1-2 linguri ulei de floarea-soarelui
  • sare
  • 1 legatura patrunjel verde.

Mod de preparare: Se pun la fiert 2,5 litri apa. Pana fierbe apa, pregatim zarzavatul(curatam apoi spalam morcovii, ceapa, patrunjelul, telina, ciupercile). Taiem cubulete morcovii, patrunjelul, telina, cartofii ii punem la fiert, se adauga ceapa taiata marunt, ciupercile taiate bucatele, ardeiul gras curatat si taiat cubulete. Se adauga orezul spalat, cateii de usturoi maruntiti. Cand zarzavatul si orezul sunt fierte, se potriveste supa de sare, se da un clocot, se stinge focul, se adauga 1-2 linguri ulei, se presara patrunjelul verde taiat marunt. Aceasta supa este o supa usoara de post, dar daca nu postiti, se poate servi cu smantana. Este foarte gustoasa si hranitoare.

Pe blogul dulcesarat.blogspot.com puteti regasi mai multe retete gustoase.

Citeste si:
Primăvara vine cu noutăți de la Nestlé
Primăvara vine cu noutăți de...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri