Timp de preparare: 50 minute
Ingrediente:
- 1 ceapa
- 4 morcovi
- 1 radacina patrunjel
- 1 radacina telina mica
- 5-6 ciuperci mari
- 1 ardei gras
- 2 linguri de orez
- 2 cartofi
- 2-3 catei de usturoi
- 1-2 linguri ulei de floarea-soarelui
- sare
- 1 legatura patrunjel verde.
Mod de preparare: Se pun la fiert 2,5 litri apa. Pana fierbe apa, pregatim zarzavatul(curatam apoi spalam morcovii, ceapa, patrunjelul, telina, ciupercile). Taiem cubulete morcovii, patrunjelul, telina, cartofii ii punem la fiert, se adauga ceapa taiata marunt, ciupercile taiate bucatele, ardeiul gras curatat si taiat cubulete. Se adauga orezul spalat, cateii de usturoi maruntiti. Cand zarzavatul si orezul sunt fierte, se potriveste supa de sare, se da un clocot, se stinge focul, se adauga 1-2 linguri ulei, se presara patrunjelul verde taiat marunt. Aceasta supa este o supa usoara de post, dar daca nu postiti, se poate servi cu smantana. Este foarte gustoasa si hranitoare.
Pe blogul dulcesarat.blogspot.com puteti regasi mai multe retete gustoase.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?