Dificultate: medie
Ingrediente:
- 2 morcovi
- 1 telina
- 6 catei de usturoi
- 2 cepe
- 2,5 kg de carne de porc sau de vita
- sare
- piper
- 1,5 kg cartofi
- 1 pahar de vin rosu
- 1 cana supa de pasare
Mod de preparare:
Asezati intr-o tava morcovii taiati rondele, telina cubulete, usturoiul si cepele taiate in sferturi. Ungeti carnea de porc sau de vita cu putina untura, condimentati-o cu sare si piper. Adaugati-o peste legume si dati-o la cuptor pentru 20 minute. Dupa ce timpul s-a scurs, adaugati in tava si cartofii taiati pe lung. Acoperiti cu folie de aluminiu si mai lasati-o in cuptor o ora. Carnea si legumele facute se scot pe un platou. Puneti tava pe foc, adaugati un pahar de vin rosu sec si fierbeti-l pana se reduce la jumatate. Adaugati o cana de supa de pasare si continuati fierberea. Cand sosul este gata, puneti-l peste friptura taiata felii. Ultimul pas este salata verde. Condimentati-o dupa gust.
Afla mai multe pe www.petreceriledelice.ro
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?