Surprinde-ti familia cu un pranz a la Horia Virlan. Pregateste un festin cu friptura, garnisita cu cartofi si salata verde.

Dificultate: medie

Ingrediente:
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 6 catei de usturoi
  • 2 cepe
  • 2,5 kg de carne de porc sau de vita
  • sare
  • piper
  • 1,5 kg cartofi
  • 1 pahar de vin rosu
  • 1 cana supa de pasare

Mod de preparare:

Asezati intr-o tava morcovii taiati rondele, telina cubulete, usturoiul si cepele taiate in sferturi. Ungeti carnea de porc sau de vita cu putina untura, condimentati-o cu sare si piper. Adaugati-o peste legume si dati-o la cuptor pentru 20 minute. Dupa ce timpul s-a scurs, adaugati in tava si cartofii taiati pe lung. Acoperiti cu folie de aluminiu si mai lasati-o in cuptor o ora. Carnea si legumele facute se scot pe un platou. Puneti tava pe foc, adaugati un pahar de vin rosu sec si fierbeti-l pana se reduce la jumatate. Adaugati o cana de supa de pasare si continuati fierberea. Cand sosul este gata, puneti-l peste friptura taiata felii. Ultimul pas este salata verde. Condimentati-o dupa gust.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Afla mai multe pe www.petreceriledelice.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri