Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6 cartofi mari
- 1 ceapa
- 1 ceasca de masline
- 1 gogosar
- 1-2 castraveciori murati
- 6 linguri de ulei
- 3 linguri de otet
- 1 lingura de mustar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cartofii se fierb, se decojesc, se taie cubulete si se aseaza intr-un castron mare. Se adauga ceapa si ardeiul taiate fin, maslinele, uleiul, otetul, sarea, piperul si castraveciorii murati taiati cubulete. Se amesteca cu grija, sa nu sa sfarame cartofii.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?