Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 linguri otet din vin rosu
- 2 1/2 linguri suc de portocale
- 1 portocala decojita
- 1/2 cana stafide
- 4 mere
- 2/3 cana cu nuca prajita si taiata bucati mari
- 2 linguri ulei de masline
- sare
- piper negru macinat
Mod de preparare:
Intr-un vas mai mare amestecati otetul, sucul de portocala si stafidele. Curatati merele, indepartati cotoarele, dupa care taiati-le cubulete, impreuna cu portocala decojita. Amestecati fructele dupa care adaugati nuca si celelalte ingrediente.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei