Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 linguri otet din vin rosu
- 2 1/2 linguri suc de portocale
- 1 portocala decojita
- 1/2 cana stafide
- 4 mere
- 2/3 cana cu nuca prajita si taiata bucati mari
- 2 linguri ulei de masline
- sare
- piper negru macinat
Mod de preparare:
Intr-un vas mai mare amestecati otetul, sucul de portocala si stafidele. Curatati merele, indepartati cotoarele, dupa care taiati-le cubulete, impreuna cu portocala decojita. Amestecati fructele dupa care adaugati nuca si celelalte ingrediente.
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân