Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 linguri otet din vin rosu
- 2 1/2 linguri suc de portocale
- 1 portocala decojita
- 1/2 cana stafide
- 4 mere
- 2/3 cana cu nuca prajita si taiata bucati mari
- 2 linguri ulei de masline
- sare
- piper negru macinat
Mod de preparare:
Intr-un vas mai mare amestecati otetul, sucul de portocala si stafidele. Curatati merele, indepartati cotoarele, dupa care taiati-le cubulete, impreuna cu portocala decojita. Amestecati fructele dupa care adaugati nuca si celelalte ingrediente.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?