Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 linguri otet din vin rosu
- 2 1/2 linguri suc de portocale
- 1 portocala decojita
- 1/2 cana stafide
- 4 mere
- 2/3 cana cu nuca prajita si taiata bucati mari
- 2 linguri ulei de masline
- sare
- piper negru macinat
Mod de preparare:
Intr-un vas mai mare amestecati otetul, sucul de portocala si stafidele. Curatati merele, indepartati cotoarele, dupa care taiati-le cubulete, impreuna cu portocala decojita. Amestecati fructele dupa care adaugati nuca si celelalte ingrediente.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară