Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 morcovi mari
- 2 dovlecei
- 4 cartofi medii
- 2 cepe mici
- 4 rosii mari
- 3 catei de usturoi
- 100ml ulei
- 1 lingurita zahar
- 2 foi de dafin
- 1 leg. patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa se curata, se spala si se toca marunt. Morcovii se curata, se spala si se taie cubulete. Intr-o oala suficient de mare (4-5 litri) se caleste in ulei ceapa, apoi se adauga morcovii, dupa care se pun rosiile oparite, curatate de pielita si taiate in cubulete mici. Se adauga si cartofii, curatati, spalati si taiati in cubulete mici. Se calesc legumele circa 7-8 minute, apoi se pun in oala dovleceii, curatati de coaja si taiati in cubulete si 2 litri de apa. Se adauga foile de dafin, usturoiul taiat in feliute, zaharul si se potriveste de sare si piper. Se acopera oala cu un capac si se fierbe supa, la foc mic, inca 30-40 de minute. Se serveste calda sau rece si cu patrunjel tocat marunt, presarat pe deasupra.
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !