Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 morcovi mari
- 2 dovlecei
- 4 cartofi medii
- 2 cepe mici
- 4 rosii mari
- 3 catei de usturoi
- 100ml ulei
- 1 lingurita zahar
- 2 foi de dafin
- 1 leg. patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa se curata, se spala si se toca marunt. Morcovii se curata, se spala si se taie cubulete. Intr-o oala suficient de mare (4-5 litri) se caleste in ulei ceapa, apoi se adauga morcovii, dupa care se pun rosiile oparite, curatate de pielita si taiate in cubulete mici. Se adauga si cartofii, curatati, spalati si taiati in cubulete mici. Se calesc legumele circa 7-8 minute, apoi se pun in oala dovleceii, curatati de coaja si taiati in cubulete si 2 litri de apa. Se adauga foile de dafin, usturoiul taiat in feliute, zaharul si se potriveste de sare si piper. Se acopera oala cu un capac si se fierbe supa, la foc mic, inca 30-40 de minute. Se serveste calda sau rece si cu patrunjel tocat marunt, presarat pe deasupra.

Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri
Copiii din Turcia și Siria sunt în risc vital. Salvați Copiii România anunță un mecanism de ajutor imediat