Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g cartofi
- 2 cepe
- 3 linguri ulei
- ½ lingurita boia
- 1 lingura bulion
- marar
- patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Cartofii se curata, se spala si se taie in bucati potrivit de mari. Ceapa se toaca marunt si se caleste putin intr-o cratita cu ulei incins, se adauga cartofii, apoi bulionul, boiaua, sarea, mararul si patrunjelul. Se toarna apa cit sa acopere cartofii si se lasa sa fiarba incet pina sint gata, adica mincarea sa fie bine scazuta.
Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023