12:03, 21 Martie 2011 publicat în Retete culinare 38 share-uri

Si inca o reteta de post cu care sa va mai potoliti poftele in perioada postului, si anume "tocinei de cartofi".

Ingrediente:

  • cartofi
  • patrunjel
  • marar
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • faina
  • ulei

Mod de preparare:

Citeste si:
Top Atracții Turistice din Makadi Bay
Top Atracții Turistice din...

Se curata cativa cartofi (cam 2-3 potriviti), se dau prin razatoarea mare si se amesteca cu patrunjel, marar, usturoi pisat (1-2 catei maxim), sare, piper, boia de ardei si o lingura-doua de faina de grau cat sa lege acest amestec in niste chiftelute.
Apoi se pun in tigaia incinsa cu nitel ulei (sau fripteuza daca aveti) pana se rumenesc pe ambele parti
si se scot pe un servetel sa absoarba excesul de ulei.
Si cam atat. Se consuma de preferinta cat sunt proaspat facuti, deci nu faceti multi deodata ca isi pierd din proprietati si nu mai sunt asa gustosi mai tarziu.

Pofta mare!

Citeste si:
Cum poți mânca mai sănătos de Paște
 Cum poți mânca mai sănătos...

Mai multe retete delicioase pe blogul foodquicklygood.blogspot.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri