Legume a la grec

12:03, 21 Martie 2011 publicat în Retete culinare

Legume a la grec: o multime de vitamine la tine in farfurie. Legumele a la grec, pot fi servite ca garnitura la fripturi sau simple in zilele de post.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Sfaturi pentru un păr mai plin, mai bogat și mai strălucitor
Sfaturi pentru un păr mai...
  • 4-5 ceape
  • 1 conopida
  • 300 g ciuperci
  • 2 castraveti
  • condimente
  • 1 1/2 cescute ulei
  • 1 1/2 cescute vin alb
  • otet

Mod de preparare:

Legumele se curata si se spala. Se aleg cepe micute, care se taie in jumatati, conopida se rupe in bucatele si se pune in apa fierbinte, cu putin otet, pentru 5 minute. Fiecare leguma ( castraveti,
ciuperci, conopida ), separat, se stropeste cu ulei si vin alb, se condimenteaza si se pune sa fiarba pe baie de aburi. Se aseaza in castroane mici, de forme diferite. Se pastreaza in frigider.

Citeste si:
Primăvara în parcul Keukenhof, grădina cu flori a Europei: Bine ați...
Primăvara în parcul...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri