Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4-5 ceape
- 1 conopida
- 300 g ciuperci
- 2 castraveti
- condimente
- 1 1/2 cescute ulei
- 1 1/2 cescute vin alb
- otet
Mod de preparare:
Legumele se curata si se spala. Se aleg cepe micute, care se taie in jumatati, conopida se rupe in bucatele si se pune in apa fierbinte, cu putin otet, pentru 5 minute. Fiecare leguma ( castraveti,
ciuperci, conopida ), separat, se stropeste cu ulei si vin alb, se condimenteaza si se pune sa fiarba pe baie de aburi. Se aseaza in castroane mici, de forme diferite. Se pastreaza in frigider.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară