Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 800 g varza alba
- 100 g unt
- 4 linguri faina
- 100 g cascaval ,
- 100 g smantana
- 3 oua
- 20 g pesmet
- sare
Mod de preparare:
Varza se curata, se spala si se taie fideluta. Se freaca cu sare si se pune la fiert. Se adauga 75 g unt frecat cu faina, 75 ml smantana, cascavalul ras, sarea, galbenusurile si la urma albusurile batute spuma. Intr-o forma unsa si tapetata cu pesmet, se toarna compozitia, se adauga deasupra restul de unt, smantana si pesmet, se pune in cuptorul incins de un foc iute de 20 de minute.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară