Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 800 g varza alba
- 100 g unt
- 4 linguri faina
- 100 g cascaval ,
- 100 g smantana
- 3 oua
- 20 g pesmet
- sare
Mod de preparare:
Varza se curata, se spala si se taie fideluta. Se freaca cu sare si se pune la fiert. Se adauga 75 g unt frecat cu faina, 75 ml smantana, cascavalul ras, sarea, galbenusurile si la urma albusurile batute spuma. Intr-o forma unsa si tapetata cu pesmet, se toarna compozitia, se adauga deasupra restul de unt, smantana si pesmet, se pune in cuptorul incins de un foc iute de 20 de minute.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie