O reteta delicioasa de sufleu de varza. Sufleul de varza este simplu de preparat si foarte sanatos.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Rețetă de primăvară: sufleu de urzici la cuptor
Rețetă de primăvară: sufleu...
  • 800 g varza alba
  • 100 g unt
  • 4 linguri faina
  • 100 g cascaval ,
  • 100 g smantana
  • 3 oua
  • 20 g pesmet
  • sare

Mod de preparare:

Varza se curata, se spala si se taie fideluta. Se freaca cu sare si se pune la fiert. Se adauga 75 g unt frecat cu faina, 75 ml smantana, cascavalul ras, sarea, galbenusurile si la urma albusurile batute spuma. Intr-o forma unsa si tapetata cu pesmet, se toarna compozitia, se adauga deasupra restul de unt, smantana si pesmet, se pune in cuptorul incins de un foc iute de 20 de minute.

Citeste si:
La Joie de Vivre - oferta speciala pentru botezul micutului tau
La Joie de Vivre - oferta...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri