Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 800 g varza alba
- 100 g unt
- 4 linguri faina
- 100 g cascaval ,
- 100 g smantana
- 3 oua
- 20 g pesmet
- sare
Mod de preparare:
Varza se curata, se spala si se taie fideluta. Se freaca cu sare si se pune la fiert. Se adauga 75 g unt frecat cu faina, 75 ml smantana, cascavalul ras, sarea, galbenusurile si la urma albusurile batute spuma. Intr-o forma unsa si tapetata cu pesmet, se toarna compozitia, se adauga deasupra restul de unt, smantana si pesmet, se pune in cuptorul incins de un foc iute de 20 de minute.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse