Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg. spanac
- 1 ceapa mare
- 2-3 catei usturoi
- 1 pumn de orez
- ulei
- zeama de la 1 lamaie
- sare
- piper macinat
Mod de preparare:
Spanacul se curata, apoi se spala bine si se toaca marunt. Se opareste in doua ape. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in putin ulei. Cand ceapa s-a rumenit se adauga spanacul oparit si orezul. Se amesteca si se adauga un pic de apa, atat cat sa acopere spanacul. Se lasa la foc mic, pana cand orezul este fiert. Daca e nevoie se mai adauga apa pe parcurs. Spre final se adauga si cateii de usturoi taiati marunt. Se adauga sare, piper si zeama de lamaie dupa gust.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară