Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg. spanac
- 1 ceapa mare
- 2-3 catei usturoi
- 1 pumn de orez
- ulei
- zeama de la 1 lamaie
- sare
- piper macinat
Mod de preparare:
Spanacul se curata, apoi se spala bine si se toaca marunt. Se opareste in doua ape. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in putin ulei. Cand ceapa s-a rumenit se adauga spanacul oparit si orezul. Se amesteca si se adauga un pic de apa, atat cat sa acopere spanacul. Se lasa la foc mic, pana cand orezul este fiert. Daca e nevoie se mai adauga apa pe parcurs. Spre final se adauga si cateii de usturoi taiati marunt. Se adauga sare, piper si zeama de lamaie dupa gust.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse