Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg. spanac
- 1 ceapa mare
- 2-3 catei usturoi
- 1 pumn de orez
- ulei
- zeama de la 1 lamaie
- sare
- piper macinat
Mod de preparare:
Spanacul se curata, apoi se spala bine si se toaca marunt. Se opareste in doua ape. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in putin ulei. Cand ceapa s-a rumenit se adauga spanacul oparit si orezul. Se amesteca si se adauga un pic de apa, atat cat sa acopere spanacul. Se lasa la foc mic, pana cand orezul este fiert. Daca e nevoie se mai adauga apa pe parcurs. Spre final se adauga si cateii de usturoi taiati marunt. Se adauga sare, piper si zeama de lamaie dupa gust.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.