Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg spanac proaspat
- 7 oua
- 125 g faina
- 100 g unt
- 500 ml lapte
- 150 g cascaval
- sare
Mod de preparare:
Spanacul verde se curata, se spala, se scurge, se fierbe in apa cu sare, se scurge din nou, se raceste si se taie marunt. Cascavalul se rade. Se separa albusurile de galbenusuri. In 75 g unt, se adauga faina dizolvata in 100 ml lapte rece, sare si se fierbe cca 5 minute. La sosul obtinut se adauga galbenusurile, albusurile batute spuma, spanacul, cascavalul si se amesteca pentru uniformizare. Albusurile batute spuma, se adauga in compozitie, amestecand usor si totul se toarna in forme (de cate o portie), unse cu unt; se introduce la cuptor la foc iute, pana se rumeneste.
Se serveste fierbinte!
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare