Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg. cartofi
- 1 ceapa
- sare
- boia dulce
- 2 catei usturoi
Mod de preparare:
Ceapa si cartofii se curata, ceapa se toaca solzisori, iar cartofii cubulete. Se pun la calit intr-o lingura de ulei.Se adauga 4 boabe de piper, o lingurita de boia dulce, sare si apa cat cuprinde. In timpul fierberii se adauga 1 lingurita vegeta. Spre sfarsit se poate pune patrunjel tocat. Se presara usturoiul pisat. Se tine acoperit, dupa fierbere, inca 10 minute. Se serveste cu salata verde sau muraturi.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară