Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg. cartofi
- 1 ceapa
- sare
- boia dulce
- 2 catei usturoi
Mod de preparare:
Ceapa si cartofii se curata, ceapa se toaca solzisori, iar cartofii cubulete. Se pun la calit intr-o lingura de ulei.Se adauga 4 boabe de piper, o lingurita de boia dulce, sare si apa cat cuprinde. In timpul fierberii se adauga 1 lingurita vegeta. Spre sfarsit se poate pune patrunjel tocat. Se presara usturoiul pisat. Se tine acoperit, dupa fierbere, inca 10 minute. Se serveste cu salata verde sau muraturi.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă