Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg. cartofi
- 1 ceapa
- sare
- boia dulce
- 2 catei usturoi
Mod de preparare:
Ceapa si cartofii se curata, ceapa se toaca solzisori, iar cartofii cubulete. Se pun la calit intr-o lingura de ulei.Se adauga 4 boabe de piper, o lingurita de boia dulce, sare si apa cat cuprinde. In timpul fierberii se adauga 1 lingurita vegeta. Spre sfarsit se poate pune patrunjel tocat. Se presara usturoiul pisat. Se tine acoperit, dupa fierbere, inca 10 minute. Se serveste cu salata verde sau muraturi.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!