Avem nevoie de:
- 500 g paste
- 5 cartofi
- 1 ceapa
- 2 linguri bulion
- ulei
- sare
- piper
- 1 lingurita zahar
- 1 frunza dafin
- apa
- patrunjel
Mod de preparare:
Curatam cartofii de coaja si ii taiem cubulete, apoi ii punem la fiert in apa cu sare aproximativ 20-30 min.
Cand sunt fierti ii scurgem de apa. Intre timp tocam ceapa marunt (eu am pus si cateva frunze de la o ceapa verde) si o calim in ulei, si cand devine sticloasa adaugam cartofii fierti si ii prajim putin impreuna.
Facem si un sos din bulion, fierband bulionul cu apa si putin ulei, la care adaugam condimentele (sare, piper, patrunjel tocat, o lingurita zahar, o frunza dafin). Fierbem pastele dupa instructiuni apoi le scurgem si le asezam in farfurii. Punem peste paste amestecul de ceapa si cartofi si sosul de bulion.
Se pot servi si fara sos.
Mai multe retete interesante puteti gasi pe bucatarie-usoara.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară