Ingrediente:
- 1 ceapa
- 700g cartofi
- delikat
- sare,piper
- 1 lingura pasta de tomate
- 2 frunze de dafin
- patrunjel verde
Mod de preparare:
Se curata cartofii,se spala si se taie cubulete. Taiem ceapa marunt si o calim in putin ulei incins.Adaugam cartofii cubulete si turnam apa cat sa acopere cartofii.Condimentam,punem dafinul si lasam la fiert. Cand sunt aproape fierti adaugam pasta de tomate. La final punem patrunjelul tocat. Daca este prea lichida mancarica,o mai ingrosati cu o lingura de faina si apa.
Mai multe retete interesante puteti descoperi meosiris.blogspot.com
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse