Ingrediente:
- 1 ceapa
- 700g cartofi
- delikat
- sare,piper
- 1 lingura pasta de tomate
- 2 frunze de dafin
- patrunjel verde
Mod de preparare:
Se curata cartofii,se spala si se taie cubulete. Taiem ceapa marunt si o calim in putin ulei incins.Adaugam cartofii cubulete si turnam apa cat sa acopere cartofii.Condimentam,punem dafinul si lasam la fiert. Cand sunt aproape fierti adaugam pasta de tomate. La final punem patrunjelul tocat. Daca este prea lichida mancarica,o mai ingrosati cu o lingura de faina si apa.
Mai multe retete interesante puteti descoperi meosiris.blogspot.com
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?