Ingrediente:
- 1 ceapa
- 700g cartofi
- delikat
- sare,piper
- 1 lingura pasta de tomate
- 2 frunze de dafin
- patrunjel verde
Mod de preparare:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece

Se curata cartofii,se spala si se taie cubulete. Taiem ceapa marunt si o calim in putin ulei incins.Adaugam cartofii cubulete si turnam apa cat sa acopere cartofii.Condimentam,punem dafinul si lasam la fiert. Cand sunt aproape fierti adaugam pasta de tomate. La final punem patrunjelul tocat. Daca este prea lichida mancarica,o mai ingrosati cu o lingura de faina si apa.
Mai multe retete interesante puteti descoperi meosiris.blogspot.com
5 Ceaiuri medicinale pentru digestie ușoară

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?