Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg ciuperci
- 45 ml ulei de masline
- 2 cepe medii
- 2 l supa de legume sau apa cu condimente
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa se caleste la foc foarte mic, pana cand devine aurie. Intr-o oala, se rumenesc ciupercile taiate marunt. Se adauga ceapa, dupa care se toarna supa. Se lasa la fiert 45 de minute, la foc mic. Se opresc cateva bucatele de ciuperci, iar restul se paseaza si se mai lasa putin pe foc. Se adauga pentru decor bucatele de ciuperci oprite, se potriveste cu sare si piper.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!