Pentru diversitate, am folosit niste paste colorate in 5 culori, bio :) Dar la fel de bine merg orice fel de paste scurte sau spaghete.
Pentru 2 portii avem nevoie de:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece

- 200 g paste
- 1 - 2 rosii mari (400 g)
- 300 g ciuperci
- 1 ceapa
- 1 - 2 ardei iuti (optional)
- cateva tulpini telina
- 1 catel usturoi
- 2 - 3 linguri ulei
- sare, cimbru
- patrunjel pentru decor
Mod de preparare:
Spalam ciupercile si le taiem fasii nu prea subtiri. Le sotam intr-o lingura de ulei, adaugam putina sare si le lasam sa fiarba acoperite pana scade apa. Socatem ciupercile din tigaie, punem 1 - 2 linguri de ulei si calim ceapa tocata marunt. Cand ceapa este translucida, adaugam rosiile decojite si tocate cubulete, ardeiul iute tocat marunt, usturoiul si telina tocata fin.
Lasam la foc mic pana sosul se ingroasa si toate ingredientele sunt fierte, aproximativ 15 - 20 minute. Adaugam cimbrul, potrivim de sare si amestecam sosul cu pastele fierte si scurse. Aranjam pe farfurii pastele, adaugam ciupercile si deasupra presaram patrunjel proaspat tocat. Este o reteta de post apetisanta ce merita incercata!
Ce spun unghiile despre sănătatea ta? Simptome ale unghiilor pe...

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul furnicuti.blogspot.com
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?