Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 1 capatana de usturoi
- 1 lamaie
- sare
- piper
- rozmarin proaspat
- chilli
- ulei de masline
Mod de preparare:
Se fierb cartofii in coaja, inainte insa, intepati-i de cateva ori cu furculita. Separat, se pregateste sosul de usturoi: curatat si zdrobit bine, apoi amestecat cu sare, piper, coaja rasa de la o lamaie, rozmarin proaspat si chilli. Cand cartofii s-au fiert, se taie in patru (fara a se curata de coaja, presupunand ca au fost spalati bine) si se calesc putin in ulei de masline, dupa care se pun intr-o tava la cuptor, peste ei turnandu-se uleiul ramas si sosul de usturoi. Se lasa la cuptor cam 15 minute.
Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri
Copiii din Turcia și Siria sunt în risc vital. Salvați Copiii România anunță un mecanism de ajutor imediat