Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 1 capatana de usturoi
- 1 lamaie
- sare
- piper
- rozmarin proaspat
- chilli
- ulei de masline
Mod de preparare:
Se fierb cartofii in coaja, inainte insa, intepati-i de cateva ori cu furculita. Separat, se pregateste sosul de usturoi: curatat si zdrobit bine, apoi amestecat cu sare, piper, coaja rasa de la o lamaie, rozmarin proaspat si chilli. Cand cartofii s-au fiert, se taie in patru (fara a se curata de coaja, presupunand ca au fost spalati bine) si se calesc putin in ulei de masline, dupa care se pun intr-o tava la cuptor, peste ei turnandu-se uleiul ramas si sosul de usturoi. Se lasa la cuptor cam 15 minute.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!