IN ACEST ARTICOL:
O reteta interesanta de cartofi cu usturoi si rozmarin. Cartofii cu usturoi si rozmarin sunt foarte aromati si pot fi preparati si in zilele de post.

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • rozmarin proaspat
  • chilli
  • ulei de masline

Mod de preparare:

Se fierb cartofii in coaja, inainte insa, intepati-i de cateva ori cu furculita. Separat, se pregateste sosul de usturoi: curatat si zdrobit bine, apoi amestecat cu sare, piper, coaja rasa de la o lamaie, rozmarin proaspat si chilli. Cand cartofii s-au fiert, se taie in patru (fara a se curata de coaja, presupunand ca au fost spalati bine) si se calesc putin in ulei de masline, dupa care se pun intr-o tava la cuptor, peste ei turnandu-se uleiul ramas si sosul de usturoi. Se lasa la cuptor cam 15 minute.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri