Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 lingura ulei
- 1 ceapa tocata
- 2 catei usturoi
- 400 ml suc rosii
- 3 linguri unt de arahide
- 500 ml apa
- 1 lingurita cimbru uscat
- 1 ardei iute
- 1/2 lingurita ienibahar
- 115 gr varza alba
- 175 gr pastai fasole
- 1/2 ardei gras
- sare
Mod de preparare:
Tocati ceapa si usturoiul marunt. Le caliti in ulei pana devin aurii. Adaugati untul de arahide si sucul de rosii. Dati in clocot, lasati sa fiarba alte 2-3 minute. Adaugati cimbrul, ardeiul iute, ienibaharul,apa si putina sare. Fierbeti inca 8-10 minute, dupa care adaugati varza si restul legumelor. Fierbeti la foc mic.
Potriviti cu sare.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară