Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 lingura ulei
- 1 ceapa tocata
- 2 catei usturoi
- 400 ml suc rosii
- 3 linguri unt de arahide
- 500 ml apa
- 1 lingurita cimbru uscat
- 1 ardei iute
- 1/2 lingurita ienibahar
- 115 gr varza alba
- 175 gr pastai fasole
- 1/2 ardei gras
- sare
Mod de preparare:
Tocati ceapa si usturoiul marunt. Le caliti in ulei pana devin aurii. Adaugati untul de arahide si sucul de rosii. Dati in clocot, lasati sa fiarba alte 2-3 minute. Adaugati cimbrul, ardeiul iute, ienibaharul,apa si putina sare. Fierbeti inca 8-10 minute, dupa care adaugati varza si restul legumelor. Fierbeti la foc mic.
Potriviti cu sare.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!