Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 lingura ulei
- 1 ceapa tocata
- 2 catei usturoi
- 400 ml suc rosii
- 3 linguri unt de arahide
- 500 ml apa
- 1 lingurita cimbru uscat
- 1 ardei iute
- 1/2 lingurita ienibahar
- 115 gr varza alba
- 175 gr pastai fasole
- 1/2 ardei gras
- sare
Mod de preparare:
Tocati ceapa si usturoiul marunt. Le caliti in ulei pana devin aurii. Adaugati untul de arahide si sucul de rosii. Dati in clocot, lasati sa fiarba alte 2-3 minute. Adaugati cimbrul, ardeiul iute, ienibaharul,apa si putina sare. Fierbeti inca 8-10 minute, dupa care adaugati varza si restul legumelor. Fierbeti la foc mic.
Potriviti cu sare.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă