Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 lingura ulei
- 1 ceapa tocata
- 2 catei usturoi
- 400 ml suc rosii
- 3 linguri unt de arahide
- 500 ml apa
- 1 lingurita cimbru uscat
- 1 ardei iute
- 1/2 lingurita ienibahar
- 115 gr varza alba
- 175 gr pastai fasole
- 1/2 ardei gras
- sare
Mod de preparare:
Tocati ceapa si usturoiul marunt. Le caliti in ulei pana devin aurii. Adaugati untul de arahide si sucul de rosii. Dati in clocot, lasati sa fiarba alte 2-3 minute. Adaugati cimbrul, ardeiul iute, ienibaharul,apa si putina sare. Fierbeti inca 8-10 minute, dupa care adaugati varza si restul legumelor. Fierbeti la foc mic.
Potriviti cu sare.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei