Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g de macaroane
- 100 g de salam
- 4 linguri de ciuperci (din conserve)
- 3 linguri cu virf de unt
- 2 linguri cu telemea rasa
- piper
- sare
- patrunjel verde
Mod de preparare:
Taiati salamul si ciupercile in felii subtiri mici, inabusiti ciupercile intr-o craticioara cu unt. Separat, fierbeti
macaroanele, scurgeti-le bine de apa si puneti-le intr-un vas rezistent la foc, uns cu unt. Combinati macaroanele cu salam, ciuperci si telemea rasa. Potriviti de sare si de piper, apoi puneti vasul in cuptorul fierbinte. Se decoreaza cu patrunjel tocata marunt.
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!