Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g de macaroane
- 100 g de salam
- 4 linguri de ciuperci (din conserve)
- 3 linguri cu virf de unt
- 2 linguri cu telemea rasa
- piper
- sare
- patrunjel verde
Mod de preparare:
Taiati salamul si ciupercile in felii subtiri mici, inabusiti ciupercile intr-o craticioara cu unt. Separat, fierbeti
macaroanele, scurgeti-le bine de apa si puneti-le intr-un vas rezistent la foc, uns cu unt. Combinati macaroanele cu salam, ciuperci si telemea rasa. Potriviti de sare si de piper, apoi puneti vasul in cuptorul fierbinte. Se decoreaza cu patrunjel tocata marunt.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!