Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 kg de cartofi
- 4 linguri de gris
- 2 linguri de ulei
- 1 conserva de rosii intregi
- 1 ceapa mare
- 2 linguri de pesmet
- 1 cana cu apa
- condimente: sare, piper, cimbru, foi de dafin
Mod de preparare:
Fierbeti cartofii intregi, in apa cu sare. Cand sunt fierti curatati-i de coaja si ii pasati cu un blender pana obtineti o budinca pe care o amestecati cu o cana de apa si cu cele 4 linguri de gris. Adaugati uleiul in compozitie, omogenizati bine, apoi potriviti cu sare si piper. Asezati pasta de cartofi intr-un vas termorezistent, uns cu margarina si tapetat cu pesmet. Dati tava la cuptor circa 30 de minute, la foc mic. Tocati ceapa marunt si o rumeniti in ulei, apoi adaugati rosiile din conserva, taiate bucatele, condimentati, inclusiv cu frunzele de dafin si le puneti sa fiarba la foc mic, inabusite. Potriviti sosul cu sare si il lasi sa se raceasca bine. Cand sufleul de cartofi e gata, turnati deasupra sosul de rosii.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.