Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 kg de cartofi
- 4 linguri de gris
- 2 linguri de ulei
- 1 conserva de rosii intregi
- 1 ceapa mare
- 2 linguri de pesmet
- 1 cana cu apa
- condimente: sare, piper, cimbru, foi de dafin
Mod de preparare:
Fierbeti cartofii intregi, in apa cu sare. Cand sunt fierti curatati-i de coaja si ii pasati cu un blender pana obtineti o budinca pe care o amestecati cu o cana de apa si cu cele 4 linguri de gris. Adaugati uleiul in compozitie, omogenizati bine, apoi potriviti cu sare si piper. Asezati pasta de cartofi intr-un vas termorezistent, uns cu margarina si tapetat cu pesmet. Dati tava la cuptor circa 30 de minute, la foc mic. Tocati ceapa marunt si o rumeniti in ulei, apoi adaugati rosiile din conserva, taiate bucatele, condimentati, inclusiv cu frunzele de dafin si le puneti sa fiarba la foc mic, inabusite. Potriviti sosul cu sare si il lasi sa se raceasca bine. Cand sufleul de cartofi e gata, turnati deasupra sosul de rosii.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei