12:03, 14 Martie 2011 publicat în Retete culinare

Acest fel de mancare se prepara foarte repede, se poate manca si in post, este o reteta usor de preparat.

Timp de preparare: 15 minute

Ingrediente:

Citeste si:
5 Tratamente NATURISTE care te ajută să scapi de PARAZIȚI
5 Tratamente NATURISTE care...
  • 1 borcan mazare de gradina de 680 g cumparat din magazin alimentar
  • o cana bulion
  • sare
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri faina alba
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • cateva crengute de marar verde.

Mod de preparare:

Intr-o craticioara punem uleiul la incins, adaugam faina, rumenim la foc mic, adaugam mazarea si lichidul in care a fost conservata. Amestecam bine, apoi imediat adaugam bulionul. Se lucreaza la foc domol, amestecam mereu sa nu se faca cocoloase, fierbem mancarea pana se ingroasa, formandu-se un sos. Se potriveste gustul mancarii de sare, stingem focul. Adaugam usturoiul zdrobit in presa de usturoi si presaram verdeata tocata marunt.Pt ca aceasta saptamana este saptamana branzei, in care se consuma oua si branza, mazarea am mancat-o cu oua ochiuri.

Citeste si:
7 suplimente alimentare care te vor ține departe de răceală
7 suplimente alimentare care...

Sfat: va recomand mazarea de gradina pt ca este bine fiarta si lichidul in care e conservata e usor dulce. In timpul postului acest fel de mancare se mananca fara oua sau carne.

Mai multe retete gustoase pe blogul dulcesarat.blogspot.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri