Ingrediente:
- 6 cartofi mari
- 1 lingurita boia
- 1 lingurita chimen
- putin ulei
- 2 lg patrunjel fin tocat
- 1 lingura suc de lamaie
- 2 catei de usturoi
- sare si piper
Mod de preparare:
Farmec lansează vârful inovației sale pe segmentul antirid și o...

Cartofii curatati, spalati si taiati ii puneti intr-un vas si presarati peste ei boiaua, chimenul si ii stropiti cu putin ulei. Amestecati bine sa se acopere fiecare cartof si apoi ii intindeti intr-un singur strat intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Ii dati la cuptor la flacara medie - mare si ii intoarceti cand vedeti ca incep sa se rumeneasca. Cand s-au facut cartofii ii scoateti si pregatiti sosul de usturoi.
Amestecati intr-un vas larg (in care sa incapa cartofii) sucul de lamaie, patrunjelul, usturoiul dat pe razatoarea fina, sarea si piperul. Adaugati cartofii (cu uleiul ramas in tava) si amestecati usor sa nu se sfarame. Este o reteta de post simplu de facut si foarte delicioasa!
Cere-mi ce vrei și-ți voi da! - Volumul 4 din celebra serie...

Alte retete gustoase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?