Reteta de post: Iahnie de linte

12:03, 14 Martie 2011 publicat în Retete culinare

Prepara o gustoasa iahnie de linte. Iahnia de linte este cat se poate de sanatoasa si satioasa.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Cum reduci sănătos pofta de mâncare
Cum reduci sănătos pofta de...
  • 350 g linte
  • 2 cepe
  • 3 linguri pasta rosii
  • 1 ardei gras
  • 4-5 catei usturoi
  • 2 foi de dafin
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • marar sau magheran

Mod de preparare:

Lasati lintea sa se inmoaie in apa rece, cu o seara inainte. A doua zi scurgeti apa in care a stat si o puneti la fiert in apa rece cu sare, iar spuma care se formeaza se ia cu spumiera. Curatati cepele, le taiati marunt si le puneti la calit in ulei. Ardeiul il taiati fideluta, iar usturoul il pisati. Peste ceapa aurie adaugati pasta de rosii si ardeiul taiat, usturoiul pisat, sare si piper. Lasati pe foc pana se formeaza un sos. Se adauga lintea fiarta si se mai fierbe putin. La final sa adauga marar sau magheran.

Citeste si:
Nutrienții din alimentație -  cum sunt clasificați și care sunt...
Nutrienții din alimentație -...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri