Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 350 g linte
- 2 cepe
- 3 linguri pasta rosii
- 1 ardei gras
- 4-5 catei usturoi
- 2 foi de dafin
- 100 ml ulei
- sare
- piper
- marar sau magheran
Mod de preparare:
Lasati lintea sa se inmoaie in apa rece, cu o seara inainte. A doua zi scurgeti apa in care a stat si o puneti la fiert in apa rece cu sare, iar spuma care se formeaza se ia cu spumiera. Curatati cepele, le taiati marunt si le puneti la calit in ulei. Ardeiul il taiati fideluta, iar usturoul il pisati. Peste ceapa aurie adaugati pasta de rosii si ardeiul taiat, usturoiul pisat, sare si piper. Lasati pe foc pana se formeaza un sos. Se adauga lintea fiarta si se mai fierbe putin. La final sa adauga marar sau magheran.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse