Dificultate: redusa
Ingrediente:
Calatorie gastronomica: 12 deserturi divine de Craciun, care se...

- 500 gr carne tocata
- 300 g taitei
- 1 ceapa
- 3 linguri unt
- sare
- piper
- 150 g cascaval ras
- 2 linguri pesmet
- cimbru tocat
- 100 ml suc de rosii
Mod de preparare:
Se fierb taiteii, se scurg de apa. Ceapa se toaca marunt. Carnea tocata se pune in tigaie cu 2-3 linguri de ulei incins si se amesteca pana se albeste, dupa care se adauga ceapa, se mai lasa un pic pana ceapa devine aurie si se stinge cu cateva linguri de apa calda. Se lasa la inabusit, cu capac, pana incepe sa sfaraie, se mai adauga apa calduta dupa care se adauga cimbru uscat si maruntit, un pic de sare, piper si suc de rosii. Se mai tine pe foc sa scada si sucul de rosii. Se pune intr-un vas termorezistent uns cu unt si tapetat cu pesmet un strat din taitei, un rind de carne, un alt rind de taitei si apoi carne. La final se presara pesmet, bucatele de unt si cascavalul ras. Se tine la cuptor 20 minute. Musacaua de taitei poate fi servita cu smantana sau cu salata.
Nautul si lintea - 2 alimente foarte sanatoase, cu o multime de...

Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili