Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 gr carne tocata
- 300 g taitei
- 1 ceapa
- 3 linguri unt
- sare
- piper
- 150 g cascaval ras
- 2 linguri pesmet
- cimbru tocat
- 100 ml suc de rosii
Mod de preparare:
Se fierb taiteii, se scurg de apa. Ceapa se toaca marunt. Carnea tocata se pune in tigaie cu 2-3 linguri de ulei incins si se amesteca pana se albeste, dupa care se adauga ceapa, se mai lasa un pic pana ceapa devine aurie si se stinge cu cateva linguri de apa calda. Se lasa la inabusit, cu capac, pana incepe sa sfaraie, se mai adauga apa calduta dupa care se adauga cimbru uscat si maruntit, un pic de sare, piper si suc de rosii. Se mai tine pe foc sa scada si sucul de rosii. Se pune intr-un vas termorezistent uns cu unt si tapetat cu pesmet un strat din taitei, un rind de carne, un alt rind de taitei si apoi carne. La final se presara pesmet, bucatele de unt si cascavalul ras. Se tine la cuptor 20 minute. Musacaua de taitei poate fi servita cu smantana sau cu salata.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana