Ingrediente:
- 200 g paste
- 3 linguri cu nuci maruntite
- un mar
- 1 lingura margarina
- 2-3 linguri cu zahar
- zahar vanilat
- scortisoara.
Preparare:
Pastele se fierb in apa cu sare timp de 8-10 minute. Se clatesc cu apa rece si se scurg bine. Se topeste margarina intr-o tigaie si se adauga pastele, marul ras cu tot cu coaja si zaharul. Se calesc 2-3 minute. Se opreste focul si se adauga nucile, zahar vanilat si scortisoara dupa gust.
Sunt delicioase atat calde cat si reci.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul truedelights.wordpress.com
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”