Ingrediente:
- Ciuperci feliate din conserva (eu folosesc Merve) - 2 cutii
- Maioneza vegetala - 4 linguri
- Hrean in otet - 1/2 lingurita
- Usturoi - 4 catei
- Sare, piper
- Patrunjel verde proaspat
Mod de preparare:
Se amesteca maioneza cu hreanul, usturoiul si patrunjelul. Se adauga ciupercile scurse bine de zeama. Se pune sare si piper dupa gust. Se mananca cu pesmeti.
Pe blogul loculundescriu.blogspot.com puteti descoperi multe alte retete interesante si gustoase
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”