Ingrediente:
- cateva ciuperci oricare ar fi ele, eu am folosit champinion
- spanac, proaspat sau congelat
- cativa catei de usturoi sau usturoi granulat
- faina de porumb pentru mamaliguta.
Mod de preparare:
Dat fiind ca am folosit spanac congelat, primul lucru care l-am facut a fost sa-l decongelez printr-o baie de aburi, apa care am pus-o la fiert dedesubt o voi folosi la legarea amestecului.
Apoi am tocat ciupercile si le-am tras putin in tigaie, dupa care le-am scaldat in jumatate de pahar de vin, peste care am turnat spanacul decongelat mai inainte.
Am asezonat cu sare, piper si usturoi granulat, am adaugat cateva linguri din apa de care va ziceam la inceput plus o lingura-doua de faina de grau pentru ingrosare, apoi si le-am mai lasat in tigaie timp de 5-10 minute maxim la foc mic si amestecand continuu.
Pentru acest preparat am alaturat si o mamaliguta, ca sa mearga mai bine.
Si cam asta a fost reteta mea de post si nu numai...
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul foodquicklygood.blogspot.com
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”