Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g paste fundite
- 500 g ciuperci champignon feliate
- 4 linguri ulei de masline
- 4 cepe taiate felii
- 1 l smantana grasa
- 10 frunze de menta proaspata
- sare, piper dupa gust
Mod de preparare:
Puneti la fiert o oala mare cu apa si un praf de sare, cand incepe sa clocoteasca adaugati pastele. Lasati la fiert aprox 8 - 10 minute. Cand s-au fiert, scurgeti-le de apa si asezati-le intr-un vas, amestecand cu 3 linguri de ulei de masline. Incingeti intr-o tigaie putin ulei si rumeniti ceapa si ciupercile. Adaugati gradual smantana, amestecand continuu. Adaugati menta si mai tineti pe foc inca 5 minute. Asezonati cu sare si piper dupa gust, scoateti frunzele de menta din compozitie, apoi turnati amestecul peste paste si amestecati bine, pana se incorporeaza ingredientele.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară