Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g paste fundite
- 500 g ciuperci champignon feliate
- 4 linguri ulei de masline
- 4 cepe taiate felii
- 1 l smantana grasa
- 10 frunze de menta proaspata
- sare, piper dupa gust
Mod de preparare:
Puneti la fiert o oala mare cu apa si un praf de sare, cand incepe sa clocoteasca adaugati pastele. Lasati la fiert aprox 8 - 10 minute. Cand s-au fiert, scurgeti-le de apa si asezati-le intr-un vas, amestecand cu 3 linguri de ulei de masline. Incingeti intr-o tigaie putin ulei si rumeniti ceapa si ciupercile. Adaugati gradual smantana, amestecand continuu. Adaugati menta si mai tineti pe foc inca 5 minute. Asezonati cu sare si piper dupa gust, scoateti frunzele de menta din compozitie, apoi turnati amestecul peste paste si amestecati bine, pana se incorporeaza ingredientele.
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”