Dificultate: redusa
Ingrediente:
Șase pași către dieta unui adult sănătos

- 500 g paste fundite
- 500 g ciuperci champignon feliate
- 4 linguri ulei de masline
- 4 cepe taiate felii
- 1 l smantana grasa
- 10 frunze de menta proaspata
- sare, piper dupa gust
Mod de preparare:
Puneti la fiert o oala mare cu apa si un praf de sare, cand incepe sa clocoteasca adaugati pastele. Lasati la fiert aprox 8 - 10 minute. Cand s-au fiert, scurgeti-le de apa si asezati-le intr-un vas, amestecand cu 3 linguri de ulei de masline. Incingeti intr-o tigaie putin ulei si rumeniti ceapa si ciupercile. Adaugati gradual smantana, amestecand continuu. Adaugati menta si mai tineti pe foc inca 5 minute. Asezonati cu sare si piper dupa gust, scoateti frunzele de menta din compozitie, apoi turnati amestecul peste paste si amestecati bine, pana se incorporeaza ingredientele.
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?