Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 250 g tofu
- 2 cepe
- partile albe de la 4 fire de praz
- 3 rosii mari
- 3 catei de usturoi
- 100 g masline negre fara samburi
- 2 linguri ulei de masline
- 1 pahar cu lapte de soia
- 1 lingura de ierburi aromatice (cimbru, rozmarin, busuioc)
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa si prazul se taie rondele, iar tofu cubulete. Se unge o tava cu ulei. Se aranjeaza pe fundul tavii, alternativ, cubulete de tofu, ceapa, prazul si rosiile taiate rondele. Se presara ierburile aromatice si usturoiul tocat, sare, piper si maslinele. Se stropeste cu ulei de masline, se toarna laptele de soia si se coace la cuptor, la foc potrivit, o ora si jumatate.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?