Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 250 g tofu
- 2 cepe
- partile albe de la 4 fire de praz
- 3 rosii mari
- 3 catei de usturoi
- 100 g masline negre fara samburi
- 2 linguri ulei de masline
- 1 pahar cu lapte de soia
- 1 lingura de ierburi aromatice (cimbru, rozmarin, busuioc)
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa si prazul se taie rondele, iar tofu cubulete. Se unge o tava cu ulei. Se aranjeaza pe fundul tavii, alternativ, cubulete de tofu, ceapa, prazul si rosiile taiate rondele. Se presara ierburile aromatice si usturoiul tocat, sare, piper si maslinele. Se stropeste cu ulei de masline, se toarna laptele de soia si se coace la cuptor, la foc potrivit, o ora si jumatate.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.