12:03, 10 Martie 2011 publicat în Retete culinare

O combinatie interesanta de praz cu tofu

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
10 rețete internaționale de salată îndrăgite de români
10 rețete internaționale de...
  • 250 g tofu
  • 2 cepe
  • partile albe de la 4 fire de praz
  • 3 rosii mari
  • 3 catei de usturoi
  • 100 g masline negre fara samburi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 pahar cu lapte de soia
  • 1 lingura de ierburi aromatice (cimbru, rozmarin, busuioc)
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ceapa si prazul se taie rondele, iar tofu cubulete. Se unge o tava cu ulei. Se aranjeaza pe fundul tavii, alternativ, cubulete de tofu, ceapa, prazul si rosiile taiate rondele. Se presara ierburile aromatice si usturoiul tocat, sare, piper si maslinele. Se stropeste cu ulei de masline, se toarna laptele de soia si se coace la cuptor, la foc potrivit, o ora si jumatate.

Citeste si:
Alimente de sezon pline de beneficii, culoare și antioxidanți
Alimente de sezon pline de...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri