Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 250 g tofu
- 2 cepe
- partile albe de la 4 fire de praz
- 3 rosii mari
- 3 catei de usturoi
- 100 g masline negre fara samburi
- 2 linguri ulei de masline
- 1 pahar cu lapte de soia
- 1 lingura de ierburi aromatice (cimbru, rozmarin, busuioc)
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa si prazul se taie rondele, iar tofu cubulete. Se unge o tava cu ulei. Se aranjeaza pe fundul tavii, alternativ, cubulete de tofu, ceapa, prazul si rosiile taiate rondele. Se presara ierburile aromatice si usturoiul tocat, sare, piper si maslinele. Se stropeste cu ulei de masline, se toarna laptele de soia si se coace la cuptor, la foc potrivit, o ora si jumatate.
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”