Dificultate: medie
Ingrediente:
- 0,5 kg piept de pui
- 1 ceapa
- 2 linguri de smantana
- sare
- piper
- 2 catei de usturoi
- 4 oua
- 500ml lapte
- 500ml apa minerala
- 1/2 kg faina
- un praf de sare
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Se pegateste aluatul pentru clatite:
Se pun ouale, sarea, laptele, apa minerala si apoi faina in ploaie amestecandu-se continuu cu telul. Intre timp se pune tigaia cu putin ulei pe foc sa se incinga, se scurge uleiul si se pune cu un polonic aluat in tigaie si in acelasi timp se misca tigaia in asa fel ca aluatul sa se repartizeze uniform facandu-se clatite cat mai subtiri. Dupa ce se coace pe o parte se deslipeste pe margini cu o scobitoare sau cu un bat de frigaruie si se intoarce cu grija.
Se fierbe puiul si se taie fasii subtiri. Ceapa se toaca si se caleste usor in ulei. Se amesteca ceapa cu bucatile de pui si usturoiul tocat marunt, dupa care se umplu clatitele. Clatitele se impacheteaza si se aseaza intr-o tava care se introduce la cuptor, timp de jumatate de oră. Dupa ce s-au patruns, le puteti decora cu smantana sau rosii cu verdeata..
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară