Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 cana de orez
- 3 cani de apa
- 3 linguri de ulei
- 500 g boabe de porumb fiert
Mod de preparare:
Orezul se spala bine, apoi se pune la fiert intr-o cratia cu ulei, apa si sare. Se fierbe pana se umfla si apa a scazut; dupa care se adauga porumbul. Se mai lasa timp de 10 minute la foc mic. Se serveste simplu, de post sau garnitura la carne, decorat pe deasupra cu verdeata tocata.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă