Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 ceapa verde
- 1 piept de pui
- o lingura de faina
- 2 linguri ulei de masline
- 2 linguri sos de soia
- 50 g alune prajite
- 1 ardei gras
- 1 ardei iute
- 1 legatura patrunjel verde
- 500 ml supa de pui
Mod de preparare:
Se pune uleiul intr-o cratita, se adauga ceapa tocata marunt si se rumeneste putin. Se adauga
faina si se amesteca sa nu se formeze cocolosi. Dupa ce se leaga, adaugati supa, apoi carnea de pui taiata fasii, ardeii tocati, alunele, sosul de soia si lasati sa fiarba. Adaugati sare, dupa care, la sfarsit, decorati cu patrunjel tocat fin.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?