Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 ceapa verde
- 1 piept de pui
- o lingura de faina
- 2 linguri ulei de masline
- 2 linguri sos de soia
- 50 g alune prajite
- 1 ardei gras
- 1 ardei iute
- 1 legatura patrunjel verde
- 500 ml supa de pui
Mod de preparare:
Se pune uleiul intr-o cratita, se adauga ceapa tocata marunt si se rumeneste putin. Se adauga
faina si se amesteca sa nu se formeze cocolosi. Dupa ce se leaga, adaugati supa, apoi carnea de pui taiata fasii, ardeii tocati, alunele, sosul de soia si lasati sa fiarba. Adaugati sare, dupa care, la sfarsit, decorati cu patrunjel tocat fin.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare