Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 ceapa verde
- 1 piept de pui
- o lingura de faina
- 2 linguri ulei de masline
- 2 linguri sos de soia
- 50 g alune prajite
- 1 ardei gras
- 1 ardei iute
- 1 legatura patrunjel verde
- 500 ml supa de pui
Mod de preparare:
Se pune uleiul intr-o cratita, se adauga ceapa tocata marunt si se rumeneste putin. Se adauga
faina si se amesteca sa nu se formeze cocolosi. Dupa ce se leaga, adaugati supa, apoi carnea de pui taiata fasii, ardeii tocati, alunele, sosul de soia si lasati sa fiarba. Adaugati sare, dupa care, la sfarsit, decorati cu patrunjel tocat fin.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei