Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 ceapa verde
- 1 piept de pui
- o lingura de faina
- 2 linguri ulei de masline
- 2 linguri sos de soia
- 50 g alune prajite
- 1 ardei gras
- 1 ardei iute
- 1 legatura patrunjel verde
- 500 ml supa de pui
Mod de preparare:
Se pune uleiul intr-o cratita, se adauga ceapa tocata marunt si se rumeneste putin. Se adauga
faina si se amesteca sa nu se formeze cocolosi. Dupa ce se leaga, adaugati supa, apoi carnea de pui taiata fasii, ardeii tocati, alunele, sosul de soia si lasati sa fiarba. Adaugati sare, dupa care, la sfarsit, decorati cu patrunjel tocat fin.
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!