Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 ceapa verde
- 1 piept de pui
- o lingura de faina
- 2 linguri ulei de masline
- 2 linguri sos de soia
- 50 g alune prajite
- 1 ardei gras
- 1 ardei iute
- 1 legatura patrunjel verde
- 500 ml supa de pui
Mod de preparare:
Se pune uleiul intr-o cratita, se adauga ceapa tocata marunt si se rumeneste putin. Se adauga
faina si se amesteca sa nu se formeze cocolosi. Dupa ce se leaga, adaugati supa, apoi carnea de pui taiata fasii, ardeii tocati, alunele, sosul de soia si lasati sa fiarba. Adaugati sare, dupa care, la sfarsit, decorati cu patrunjel tocat fin.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară