Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg de fasole alba
- 4 cepe mari
- 1 lingura ulei
- 1 lingura de paste de tomate
- condimente dupa gust
Mod de preparare:
Fasolea se fierbe bine. Ceapa se curata si se toaca marunt, dupa care se caleste in putin ulei. Fasolea se da prin masina de tocat, apoi se prepara sosul din ceapa cu bulion, adaugand sare si piper dupa gust. Mixati totul timp de cinci minute, dupa care asezati amestecul intr-un bol si ornati cu gogosari, masline sau castraveti murati.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară