Ingrediente:
- fasole verde
- morcov
- radacina patrunjel
- ardei
- ceapa
- rantas
- bors
Mod de preparare:
Cinci modalități prin care poți atinge imaginea dorită în 2021

Mai intai pregatiti pastaile si spalati-le. Adaugati-le in apa rece (neaparat!) si lasati sa fiarba la foc mic. Cand au inceput sa se inmoaie, adaugati legumele - nu foarte multe (morcov, radacina de patrunjel, ardei) si lasati sa fiarba in continuare. Aproape de final pregatiti rantasul. Caliti o ceapa mica, iar cand devine sticloasa adaugati boia si apoi faina. Stingeti treptat cu zeama din ciorba. Adaugati apoi rantasul in ciorba printr-o strecuratoare pentru a scoate bucatile de ceapa.Adaugati patrunjel verde proaspat tocat si - daca doriti - puteti acri cu putin bors.
Mai multe retete gustoase puteti gasi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Supa crema de dovlecei | Retete de diversificare

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră