Ingrediente:
- fasole verde
- morcov
- radacina patrunjel
- ardei
- ceapa
- rantas
- bors
Mod de preparare:
Mai intai pregatiti pastaile si spalati-le. Adaugati-le in apa rece (neaparat!) si lasati sa fiarba la foc mic. Cand au inceput sa se inmoaie, adaugati legumele - nu foarte multe (morcov, radacina de patrunjel, ardei) si lasati sa fiarba in continuare. Aproape de final pregatiti rantasul. Caliti o ceapa mica, iar cand devine sticloasa adaugati boia si apoi faina. Stingeti treptat cu zeama din ciorba. Adaugati apoi rantasul in ciorba printr-o strecuratoare pentru a scoate bucatile de ceapa.Adaugati patrunjel verde proaspat tocat si - daca doriti - puteti acri cu putin bors.
Mai multe retete gustoase puteti gasi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com

McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei