Reteta de post: Ciorba de fasole verde

12:03, 9 Martie 2011 publicat în Retete culinare

Ciorba de fasole verde este unda dintre retetele mele preferate de vara. Un pic acrisoara, usoara si satioasa, este o ciorba usor de facut si foarte economica.

Ingrediente:

  • fasole verde
  • morcov
  • radacina patrunjel
  • ardei
  • ceapa
  • rantas
  • bors

Mod de preparare:

Citeste si:
Cinci modalități prin care poți atinge imaginea dorită în 2021
Cinci modalități prin care...

Mai intai pregatiti pastaile si spalati-le. Adaugati-le in apa rece (neaparat!) si lasati sa fiarba la foc mic. Cand au inceput sa se inmoaie, adaugati legumele - nu foarte multe (morcov, radacina de patrunjel, ardei) si lasati sa fiarba in continuare. Aproape de final pregatiti rantasul. Caliti o ceapa mica, iar cand devine sticloasa adaugati boia si apoi faina. Stingeti treptat cu zeama din ciorba. Adaugati apoi rantasul in ciorba printr-o strecuratoare pentru a scoate bucatile de ceapa.Adaugati patrunjel verde proaspat tocat si - daca doriti - puteti acri cu putin bors.

Mai multe retete gustoase puteti gasi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com

Citeste si:
Supa crema de dovlecei | Retete de diversificare
Supa crema de dovlecei |...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri