Ingrediente:
- 400 ml nectar de caise
- 200 ml coniac
- 100 ml Triple Sec sau Cointreau
- 100 ml rom alb
- 50 ml esenta de cocos sau lapte de cocos
- zeama de la 2 lamai
- scortisoara betisoare, gheata
Mod de preparare:
Se amesteca bine intr-un blender sau shaker nectarul de caise, coniacul, Triple Sec si romul alb, apoi se lasa 5 minute. Se adauga esenta de cocos sau laptele de cocos, zeama de lamaie si se toarna in 10 pahare de cocktail. Se adauga cuburi de gheata si betisoare de scortisoara si se dau la rece.
Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul culinarecufeteistete.blogspot.com
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie