Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 2 bucati de praz
- sare
- piper
- 1/2 litru de lapte
Mod de preparare:
Cartofii se curata de coaja si se taie cubulete. Prazul se curata de frunze si se taie inele. Se pun la fiert intr-un litru de apa clocotita. Se lasa pe foc mic, cam 30 minute. Cand este gata adaugati laptele cald, asezonati cu sare si piper. Se serveste cu crutoane de paine prajita.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.