Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 2 bucati de praz
- sare
- piper
- 1/2 litru de lapte
Mod de preparare:
Cartofii se curata de coaja si se taie cubulete. Prazul se curata de frunze si se taie inele. Se pun la fiert intr-un litru de apa clocotita. Se lasa pe foc mic, cam 30 minute. Cand este gata adaugati laptele cald, asezonati cu sare si piper. Se serveste cu crutoane de paine prajita.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?