Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 2 bucati de praz
- sare
- piper
- 1/2 litru de lapte
Mod de preparare:
Cartofii se curata de coaja si se taie cubulete. Prazul se curata de frunze si se taie inele. Se pun la fiert intr-un litru de apa clocotita. Se lasa pe foc mic, cam 30 minute. Cand este gata adaugati laptele cald, asezonati cu sare si piper. Se serveste cu crutoane de paine prajita.
Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023