Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1,5 l lapte
- 500 g malai
- o lingurita de sare
- o lingura de unt
- 400 g branza de burduf sau cascaval ras
- 2 oua
- pesmet
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Preparati o mamaliga din lapte, malai si sare. Dupa ce a fiert, adaugati branza, untul, ouale, apoi luati cu lingura din amestec si formati papanasi turtiti, dati prin pesmet si ii puneti la prajit in ulei. Pot fi serviti cu smantana deasupra.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară