Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg ciuperci proaspete
- 1 pahar de vin
- 2 linguri otet
- 1 varf de cutit de cimbru uscat
- sare piper
- 1 lingura ulei se masline
- 3 catei de usturoi
- verdeata: marar, patrunjel
Mod de preparare:
Ciupercutele se curata de coaja, dupa care se pun la fiert in apa cu sare, piper, vin, otet si cimbru. Se tin pe foc cam 15 minute, dupa care se lasa sa se raceasca. Se face un sos din zeama de la ciuperci, otet, ulei si usturoi si se toarna peste ciuperci. Se asezoneaza cu verdeata.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară