Dificultate:medie
Ingrediente:
- 4 fileuri de cod
- 16 felii subtiri de costita afumata
- 4 linguri de maioneza
- 2 legaturi de sparanghel
- 2 fire de rozmarin proaspat
- coaja si zeama de la 2 lamai
- piper
Mod de preparare:
Pestele se spala, se curata de coaja si de oase, dupa care se portioneaza. Se condimenteaza fiecare fileu cu rozmarin pisat, coaja de lamaie si piper. Asezati 4 felii de costita una peste alta, usor suprapuse, asezati deasupra cate un file de peste si infasurati-l in costita.
Intr-o tigaie bine incinsa, prajiti in putin ulei de masline, pestele. Prajiti 1-2 minute, dupa care asezati pestele intr-un vas si-l introduceti in cuptorul incins timp de 10-12, pana cand costita devine aurie si crocanta.
Intre timp, preparati o maioneaza cu lamaie si usturoi.
Sparanghelul se pune la fiert. Cand e gata, il amestecati cu zeama de la peste si serviti alaturi de peste.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana