O combinatie extrordinara, cod si gust intens de costita afumata si mirodenii.

Dificultate:medie

Ingrediente:

  • 4 fileuri de cod
  • 16 felii subtiri de costita afumata
  • 4 linguri de maioneza
  • 2 legaturi de sparanghel
  • 2 fire de rozmarin proaspat
  • coaja si zeama de la 2 lamai
  • piper

Mod de preparare:

Pestele se spala, se curata de coaja si de oase, dupa care se portioneaza. Se condimenteaza fiecare fileu cu rozmarin pisat, coaja de lamaie si piper. Asezati 4 felii de costita una peste alta, usor suprapuse, asezati deasupra cate un file de peste si infasurati-l in costita.

Intr-o tigaie bine incinsa, prajiti in putin ulei de masline, pestele. Prajiti 1-2 minute, dupa care asezati pestele intr-un vas si-l introduceti in cuptorul incins timp de 10-12, pana cand costita devine aurie si crocanta.

Intre timp, preparati o maioneaza cu lamaie si usturoi.

Sparanghelul se pune la fiert. Cand e gata, il amestecati cu zeama de la peste si serviti alaturi de peste.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri