Morcovii intregi sau jumatati (taiati in lung) se trag in unt, la foc potrivit. In timpul prajirii, se macina peste morcovi, sare grunjoasa si piper boabe.
Se prepara o salata de castraveti cu usturoi si marar verde (tocat marunt). Dresingul se face prin amestecare cu telul, din ulei de masline, sare grunjoasa si otet de mere si miere.
Ar fi, totusi, un secret ! In dresing (daca nu ai otet de mere si miere) se foloseste zeama de lamaie, dar se pune un varf de lingurita de miere, care taie iuteala usturoiului.
Friptura de berbecut se serveste, intotdeauna, fierbinte.
Marele secret al bucatarului ! Orice preparat din carne de oaie, se serveste in blide de ceramica sau de portelan, bine incalzite (numai, cu greu, sa poti tine mana pe farfurie), pentru a pastra cat mai mult timp carnea calda, fara ca grasimea sa devina evidenta si dizgratioasa din punct de vedere culinar si gurmanderesc.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară