Morcovii intregi sau jumatati (taiati in lung) se trag in unt, la foc potrivit. In timpul prajirii, se macina peste morcovi, sare grunjoasa si piper boabe.
Se prepara o salata de castraveti cu usturoi si marar verde (tocat marunt). Dresingul se face prin amestecare cu telul, din ulei de masline, sare grunjoasa si otet de mere si miere.
Ar fi, totusi, un secret ! In dresing (daca nu ai otet de mere si miere) se foloseste zeama de lamaie, dar se pune un varf de lingurita de miere, care taie iuteala usturoiului.
Friptura de berbecut se serveste, intotdeauna, fierbinte.
Marele secret al bucatarului ! Orice preparat din carne de oaie, se serveste in blide de ceramica sau de portelan, bine incalzite (numai, cu greu, sa poti tine mana pe farfurie), pentru a pastra cat mai mult timp carnea calda, fara ca grasimea sa devina evidenta si dizgratioasa din punct de vedere culinar si gurmanderesc.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!