Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg carne de pui tocata
- 1 ceapa
- 2 felii de paine
- Condiment pentru carne
- 1 capatana usturoi
- 2,3 cartofi mari
- 2,3 rosii mari
- Sare
- 1 ardei
- 2 linguri pasta de tomate
- Apa
- Ulei
Mod de preparare:
Telemeaua PRESIDENT, un ambalaj nou, cu functionalitate sporita, un...

Cartofii se curata, se taie felii si se prajesc in uleiul in care am prajit parjolutele. Rosiile si ardeiul le taiem felii. Intr-o tava unsa cu ulei asezam parjolutele si legumele astfel: 1 felie de cartof, 1 felie de rosie, 1 parjoluta. Alternam legumele si parjolutele pana le terminam apoi deasupra punem ardeii taiati. Le lasam 15 minute la 180 de grade. Pasta de tomate o amestecam cu apa si sare. Punem acest sos peste frigarui si le mai lasam la cuptor 10-15 minute.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
3 retete de mancare japoneza de incercat in acest weekend

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?