O reteta pentru frigarui la gratar cu niste poze care in mod sigur te vor convinge sa incerci aceasta reteta.
Timp de preparare frigarui:
1ora
Dificultate frigarui:
medie
Ingrediente frigarui:
- carne de porc
- ardei grasi
- rosii
- ceapa
- sare
- piper
Ustensile: - bete de bambus pentru frigarui
- gratar
- carbuni
- emne
- chibrituri
Mod de preparare:
1. Taiem carnea bucatele mici cu diametrul de 2-3 cm. , rosiile si ardeii bucati nu foarte mici ca sa nu cada de pe bete. Luam cate un bat de bambus(se gasesc la supermarket)si cu mare grija sa nu ne intepam , infigem cate o bucata de carne , apoi cate un ardei, ceapa, rosie,iar carne si tot asa , pana se umple tot batul, dar lasam capetele libere cam 3-4 cm in fiecare parte, ca sa putem sa tinem frigaruile in mana atunci cand le manuim pe gratar sau cand le mancam.
2 .Aprindem lemnele, le lasam sa arda si apoi adaugam carbunii.Dupa ce acestia au ars mocnit , jarul e numai bun pentru gratar.
3. Asezam frigaruile pe gratar la rand si avem grija sa le intoarcem cand pe o parte , cand pe alta , ca sa nu se arda.
Dupa ce s-au rumenit dupa gust si uniform , le luam de pe gratar si le servim direct de pe bat
sursa: www.pofta-mare.ro
https://www.pofta-mare.ro/retete_picnic_frigarui.php
Va recomandam si retetele:
Frigarui de pui cu ananas
Pulpe italienesti la cuptor
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.