20 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- foi de placinta pachet
- carne tocata trasa in tigaie cu o ceapa taiata marunt, condimente...
- un pumn mare de cas ras
- 700 g spanac facut marunt sau pireu de spanac, usturoi, bulion,un ou pentru uns deasupra
Mod de preparare:
Simplu de tot, dupa imaginatie, se pun 3-4 foi unse cu ulei in tava de la aragaz, se pune carne, alte foi, cas, spanac, alta foaie, carne...etc
O reteta propusa de: Daniela (psihologdana)
Va recomandam si retetele:
Placinta cu lapte batut
Placinta cu branza
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?