20 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- foi de placinta pachet
- carne tocata trasa in tigaie cu o ceapa taiata marunt, condimente...
- un pumn mare de cas ras
- 700 g spanac facut marunt sau pireu de spanac, usturoi, bulion,un ou pentru uns deasupra
Mod de preparare:
Simplu de tot, dupa imaginatie, se pun 3-4 foi unse cu ulei in tava de la aragaz, se pune carne, alte foi, cas, spanac, alta foaie, carne...etc
O reteta propusa de: Daniela (psihologdana)
Va recomandam si retetele:
Placinta cu lapte batut
Placinta cu branza
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân