O reteta pentru frigarui la gratar cu niste poze care in mod sigur te vor convinge sa incerci aceasta reteta.
Timp de preparare frigarui:
1ora
Dificultate frigarui:
medie
Ingrediente frigarui:
- carne de porc
- ardei grasi
- rosii
- ceapa
- sare
- piper
Ustensile: - bete de bambus pentru frigarui
- gratar
- carbuni
- emne
- chibrituri
Mod de preparare:
1. Taiem carnea bucatele mici cu diametrul de 2-3 cm. , rosiile si ardeii bucati nu foarte mici ca sa nu cada de pe bete. Luam cate un bat de bambus(se gasesc la supermarket)si cu mare grija sa nu ne intepam , infigem cate o bucata de carne , apoi cate un ardei, ceapa, rosie,iar carne si tot asa , pana se umple tot batul, dar lasam capetele libere cam 3-4 cm in fiecare parte, ca sa putem sa tinem frigaruile in mana atunci cand le manuim pe gratar sau cand le mancam.
2 .Aprindem lemnele, le lasam sa arda si apoi adaugam carbunii.Dupa ce acestia au ars mocnit , jarul e numai bun pentru gratar.
3. Asezam frigaruile pe gratar la rand si avem grija sa le intoarcem cand pe o parte , cand pe alta , ca sa nu se arda.
Dupa ce s-au rumenit dupa gust si uniform , le luam de pe gratar si le servim direct de pe bat
sursa: www.pofta-mare.ro
https://www.pofta-mare.ro/retete_picnic_frigarui.php
Va recomandam si retetele:
Frigarui de pui cu ananas
Pulpe italienesti la cuptor
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?