O reteta pentru frigarui la gratar cu niste poze care in mod sigur te vor convinge sa incerci aceasta reteta.
Timp de preparare frigarui:
1ora
Dificultate frigarui:
medie
Ingrediente frigarui:
- carne de porc
- ardei grasi
- rosii
- ceapa
- sare
- piper
Ustensile: - bete de bambus pentru frigarui
- gratar
- carbuni
- emne
- chibrituri
Mod de preparare:
1. Taiem carnea bucatele mici cu diametrul de 2-3 cm. , rosiile si ardeii bucati nu foarte mici ca sa nu cada de pe bete. Luam cate un bat de bambus(se gasesc la supermarket)si cu mare grija sa nu ne intepam , infigem cate o bucata de carne , apoi cate un ardei, ceapa, rosie,iar carne si tot asa , pana se umple tot batul, dar lasam capetele libere cam 3-4 cm in fiecare parte, ca sa putem sa tinem frigaruile in mana atunci cand le manuim pe gratar sau cand le mancam.
2 .Aprindem lemnele, le lasam sa arda si apoi adaugam carbunii.Dupa ce acestia au ars mocnit , jarul e numai bun pentru gratar.
3. Asezam frigaruile pe gratar la rand si avem grija sa le intoarcem cand pe o parte , cand pe alta , ca sa nu se arda.
Dupa ce s-au rumenit dupa gust si uniform , le luam de pe gratar si le servim direct de pe bat
sursa: www.pofta-mare.ro
https://www.pofta-mare.ro/retete_picnic_frigarui.php
Va recomandam si retetele:
Frigarui de pui cu ananas
Pulpe italienesti la cuptor
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie