O reteta pentru frigarui la gratar cu niste poze care in mod sigur te vor convinge sa incerci aceasta reteta.
Timp de preparare frigarui:
1ora
Dificultate frigarui:
medie
Ingrediente frigarui:
- carne de porc
- ardei grasi
- rosii
- ceapa
- sare
- piper
Ustensile: - bete de bambus pentru frigarui
- gratar
- carbuni
- emne
- chibrituri
Mod de preparare:
1. Taiem carnea bucatele mici cu diametrul de 2-3 cm. , rosiile si ardeii bucati nu foarte mici ca sa nu cada de pe bete. Luam cate un bat de bambus(se gasesc la supermarket)si cu mare grija sa nu ne intepam , infigem cate o bucata de carne , apoi cate un ardei, ceapa, rosie,iar carne si tot asa , pana se umple tot batul, dar lasam capetele libere cam 3-4 cm in fiecare parte, ca sa putem sa tinem frigaruile in mana atunci cand le manuim pe gratar sau cand le mancam.
2 .Aprindem lemnele, le lasam sa arda si apoi adaugam carbunii.Dupa ce acestia au ars mocnit , jarul e numai bun pentru gratar.
3. Asezam frigaruile pe gratar la rand si avem grija sa le intoarcem cand pe o parte , cand pe alta , ca sa nu se arda.
Dupa ce s-au rumenit dupa gust si uniform , le luam de pe gratar si le servim direct de pe bat
sursa: www.pofta-mare.ro
https://www.pofta-mare.ro/retete_picnic_frigarui.php
Va recomandam si retetele:
Frigarui de pui cu ananas
Pulpe italienesti la cuptor
Sancțiuni mai aspre pentru conducătorii auto din România. Ce noi restricții prevede Codul Rutier
EXCLUSIV. Zile libere pentru fertilizare in vitro, printre cele 13 puncte agreate de sindicate și Guvern
Trotinetele electrice ar putea fi interzise în București. Ce spune Primăria Capitalei
OFICIAL Se prelungește perioada de înscriere la Bacalaureat și se decalează termenul de încheiere a mediilor la clasele a XII-a și a XIII-a