Ingrediente
- 1 kg heringi
- ulei
- 2 lamai
- unt
- 60 g faina
- cartofi
- sare
- patrunjel
Mod de preparare
Heringii se curata si intestinele se scot prin locul branhiilor pentru a nu se taia pe burta.
Dupa ce se spala bine de mai multe ori, se lasa sa se scurga de apa, se dau cu sare, cu zeama de lamaie si pe ambele parti prin faina. Se incinge uleiul intr-o cratita si se prajesc bine pe ambele parti.
Se servesc cu cartofi fierti, cu putin unt topit peste, putin patrunjel presarat si felii de lamaie.
Pofta buna!
Tu cum pregatesti heringii? Da click aici si trimite reteta ta.
Iti recomandam si retetele:
Prajitura cu ananas
Ciuperci cu smantana
Curcan cu masline
Tort tanti Nina
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei