Ingrediente
- 1 kg heringi
- ulei
- 2 lamai
- unt
- 60 g faina
- cartofi
- sare
- patrunjel
Mod de preparare
Heringii se curata si intestinele se scot prin locul branhiilor pentru a nu se taia pe burta.
Dupa ce se spala bine de mai multe ori, se lasa sa se scurga de apa, se dau cu sare, cu zeama de lamaie si pe ambele parti prin faina. Se incinge uleiul intr-o cratita si se prajesc bine pe ambele parti.
Se servesc cu cartofi fierti, cu putin unt topit peste, putin patrunjel presarat si felii de lamaie.
Pofta buna!
Tu cum pregatesti heringii? Da click aici si trimite reteta ta.
Iti recomandam si retetele:
Prajitura cu ananas
Ciuperci cu smantana
Curcan cu masline
Tort tanti Nina
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.