Ingrediente
- 1 kg heringi
- ulei
- 2 lamai
- unt
- 60 g faina
- cartofi
- sare
- patrunjel
Mod de preparare
Heringii se curata si intestinele se scot prin locul branhiilor pentru a nu se taia pe burta.
Dupa ce se spala bine de mai multe ori, se lasa sa se scurga de apa, se dau cu sare, cu zeama de lamaie si pe ambele parti prin faina. Se incinge uleiul intr-o cratita si se prajesc bine pe ambele parti.
Se servesc cu cartofi fierti, cu putin unt topit peste, putin patrunjel presarat si felii de lamaie.
Pofta buna!
Tu cum pregatesti heringii? Da click aici si trimite reteta ta.
Iti recomandam si retetele:
Prajitura cu ananas
Ciuperci cu smantana
Curcan cu masline
Tort tanti Nina
Horoscopul lunii MARTIE 2021: Previziuni astrale importante pentru...

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?