Ingrediente
- 1 kg heringi
- ulei
- 2 lamai
- unt
- 60 g faina
- cartofi
- sare
- patrunjel
Mod de preparare
Heringii se curata si intestinele se scot prin locul branhiilor pentru a nu se taia pe burta.
Dupa ce se spala bine de mai multe ori, se lasa sa se scurga de apa, se dau cu sare, cu zeama de lamaie si pe ambele parti prin faina. Se incinge uleiul intr-o cratita si se prajesc bine pe ambele parti.
Se servesc cu cartofi fierti, cu putin unt topit peste, putin patrunjel presarat si felii de lamaie.
Pofta buna!
Tu cum pregatesti heringii? Da click aici si trimite reteta ta.
Iti recomandam si retetele:
Prajitura cu ananas
Ciuperci cu smantana
Curcan cu masline
Tort tanti Nina
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?