Timp de preparare:
30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 400 g cascaval
- 100 g salam picant
- 100 g sunca presata
- 100 g morcovi fierti (intregi)
- 4 oua fierte tari
- sare, piper
- ulei de masline
- otet
- putina supa (de la morcovi)
Mod de preparare:
Cascavalul se taie felii de 0,5 cm grosime si apoi in fasii subtiri. Feliile de salam si de sunca se taie tot in fasii (sa fie cam la fel de groase ca si cascavalul) iar morcovii fierti la fel, ii taiem in felii pe lungime si apoi in fasii (daca sunt prea lungi, ii taiem in 2 inainte).
Se amesteca toate "fasiile", se potrivesc de sare si piper, si se asezoneaza cu amestecul de ulei, otet si supa.
Se aseaza frumos pe un platou si se decoreaza cu ouale fierte si taiate in sferturi.
E delicioasa!
Pofta buna!
O reteta propusa de: Costan Adina (adinutza)
Pune tusea la colț cu Imunotus

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?