Timp de preparare:
30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 400 g cascaval
- 100 g salam picant
- 100 g sunca presata
- 100 g morcovi fierti (intregi)
- 4 oua fierte tari
- sare, piper
- ulei de masline
- otet
- putina supa (de la morcovi)
Mod de preparare:
Cascavalul se taie felii de 0,5 cm grosime si apoi in fasii subtiri. Feliile de salam si de sunca se taie tot in fasii (sa fie cam la fel de groase ca si cascavalul) iar morcovii fierti la fel, ii taiem in felii pe lungime si apoi in fasii (daca sunt prea lungi, ii taiem in 2 inainte).
Se amesteca toate "fasiile", se potrivesc de sare si piper, si se asezoneaza cu amestecul de ulei, otet si supa.
Se aseaza frumos pe un platou si se decoreaza cu ouale fierte si taiate in sferturi.
E delicioasa!
Pofta buna!
O reteta propusa de: Costan Adina (adinutza)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?