Timp de preparare:
30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 400 g cascaval
- 100 g salam picant
- 100 g sunca presata
- 100 g morcovi fierti (intregi)
- 4 oua fierte tari
- sare, piper
- ulei de masline
- otet
- putina supa (de la morcovi)
Mod de preparare:
Cascavalul se taie felii de 0,5 cm grosime si apoi in fasii subtiri. Feliile de salam si de sunca se taie tot in fasii (sa fie cam la fel de groase ca si cascavalul) iar morcovii fierti la fel, ii taiem in felii pe lungime si apoi in fasii (daca sunt prea lungi, ii taiem in 2 inainte).
Se amesteca toate "fasiile", se potrivesc de sare si piper, si se asezoneaza cu amestecul de ulei, otet si supa.
Se aseaza frumos pe un platou si se decoreaza cu ouale fierte si taiate in sferturi.
E delicioasa!
Pofta buna!
O reteta propusa de: Costan Adina (adinutza)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă