IN ACEST ARTICOL:
Un aperitiv delicios si consistent, cu care va veti impresiona invitatii la masa.

Timp de preparare:

30 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 400 g cascaval
  • 100 g salam picant
  • 100 g sunca presata
  • 100 g morcovi fierti (intregi)
  • 4 oua fierte tari
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • otet
  • putina supa (de la morcovi)

Mod de preparare:

Cascavalul se taie felii de 0,5 cm grosime si apoi in fasii subtiri. Feliile de salam si de sunca se taie tot in fasii (sa fie cam la fel de groase ca si cascavalul) iar morcovii fierti la fel, ii taiem in felii pe lungime si apoi in fasii (daca sunt prea lungi, ii taiem in 2 inainte).
Se amesteca toate "fasiile", se potrivesc de sare si piper, si se asezoneaza cu amestecul de ulei, otet si supa.
Se aseaza frumos pe un platou si se decoreaza cu ouale fierte si taiate in sferturi.

E delicioasa!

Pofta buna!

O reteta propusa de: Costan Adina (adinutza)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri