Timp de preparare:
25 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
(2portii):
- 2 trandafiri bine deschisi dar nu cu petale uscate
- 5-6 boboci de trandafiri
- zahar
- coaja rasa de la o lamaie
- 1-2 linguri de mure
- 1-2 linguri de faina
- 2 linguri smantana lichida
Mod de preparare:
Se pun 300ml. apa la fiert, se adauga zahar dupa gust , coaja rasa de lamaie, se da un clocot si se ingroasa cu faina amestecata cu smantana si cu apa rece , ca sa nu se faca cocoloase.
Cand am obtinut o supa-crema omogena, se pun petalele dela 1 trandafir mare(celalalt se pastreaza pentru ornat) si de la bobocii de trandafiri, precum si murele.
Se acopera oala cu capac, pentru ca aroma trandafirilor sa patrunda in supa.
Se serveste garnisita cu petalele de la trandafirul pastrat.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Petrecere frumoasa !
Tu cu ce reteta ti-ai surprins partenerul de viata? Da click aici si trimite reteta acum!
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă