IN ACEST ARTICOL:
Bobocii de trandafir sunt deosebiti in vaza , dar si in supe, salate, sarate sau dulci. De Sf.Valentin, aceasta supa este o delicatesa.

Timp de preparare:

25 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:


(2portii):
  • 2 trandafiri bine deschisi dar nu cu petale uscate
  • 5-6 boboci de trandafiri
  • zahar
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1-2 linguri de mure
  • 1-2 linguri de faina
  • 2 linguri smantana lichida

Mod de preparare:

Se pun 300ml. apa la fiert, se adauga zahar dupa gust , coaja rasa de lamaie, se da un clocot si se ingroasa cu faina amestecata cu smantana si cu apa rece , ca sa nu se faca cocoloase.
Cand am obtinut o supa-crema omogena, se pun petalele dela 1 trandafir mare(celalalt se pastreaza pentru ornat) si de la bobocii de trandafiri, precum si murele.
Se acopera oala cu capac, pentru ca aroma trandafirilor sa patrunda in supa.
Se serveste garnisita cu petalele de la trandafirul pastrat.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)

Petrecere frumoasa !

Tu cu ce reteta ti-ai surprins partenerul de viata? Da click aici si trimite reteta acum!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri