Timp de preparare:
25 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
(2portii):
- 2 trandafiri bine deschisi dar nu cu petale uscate
- 5-6 boboci de trandafiri
- zahar
- coaja rasa de la o lamaie
- 1-2 linguri de mure
- 1-2 linguri de faina
- 2 linguri smantana lichida
Mod de preparare:
Se pun 300ml. apa la fiert, se adauga zahar dupa gust , coaja rasa de lamaie, se da un clocot si se ingroasa cu faina amestecata cu smantana si cu apa rece , ca sa nu se faca cocoloase.
Cand am obtinut o supa-crema omogena, se pun petalele dela 1 trandafir mare(celalalt se pastreaza pentru ornat) si de la bobocii de trandafiri, precum si murele.
Se acopera oala cu capac, pentru ca aroma trandafirilor sa patrunda in supa.
Se serveste garnisita cu petalele de la trandafirul pastrat.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Petrecere frumoasa !
Tu cu ce reteta ti-ai surprins partenerul de viata? Da click aici si trimite reteta acum!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?