Timp de preparare:
25 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
(2portii):
- 2 trandafiri bine deschisi dar nu cu petale uscate
- 5-6 boboci de trandafiri
- zahar
- coaja rasa de la o lamaie
- 1-2 linguri de mure
- 1-2 linguri de faina
- 2 linguri smantana lichida
Mod de preparare:
Se pun 300ml. apa la fiert, se adauga zahar dupa gust , coaja rasa de lamaie, se da un clocot si se ingroasa cu faina amestecata cu smantana si cu apa rece , ca sa nu se faca cocoloase.
Cand am obtinut o supa-crema omogena, se pun petalele dela 1 trandafir mare(celalalt se pastreaza pentru ornat) si de la bobocii de trandafiri, precum si murele.
Se acopera oala cu capac, pentru ca aroma trandafirilor sa patrunda in supa.
Se serveste garnisita cu petalele de la trandafirul pastrat.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Petrecere frumoasa !
Tu cu ce reteta ti-ai surprins partenerul de viata? Da click aici si trimite reteta acum!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară