Ingrediente
- 1 pahar de zahar pudra
- 4 albusuri
- 200 g de alune
- putina scortisoara
- putina ciocolata amaruie
Cele 4 albusuri se bat spuma foarte bine. Se toarna treptat zaharul amestecand in continuare pana se obtine o spuma tare. Se pun alunele taiate foarte marunt (eventual date prin masina de tocat) si un varf de cutit de scortioara, cat sa-i dea aroma. Optional se adauga si putina ciocolata.
Se pun pe o tava pe care se presara putina faina, cu ajutorul unei linguri.
Se baga la cuptor (se tine usa de la cuptor putin deschisa) si se servesc cand s-au racit.
Pofta dulce!
Tu cum pregatesti bezelele? Da click aici si trimite reteta ta!
Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili