Ingrediente
- 500 ml lapte
- 4 oua
- 3-4 linguri de faina
- 2 linguri de nescafe
- Putina sare
- 1 lingura de unt
- 8 linguri de zahar
Laptele se fierbe cu cafeaua. Se adauga putina sare. Se pune apoi cate putina faina si se fierbe in continuare. Se pune putin unt, galbenusurile si tot zaharul.
Albusurile se bat spuma separat si se adauga si ele peste compozitia deja pregatita.
Toata compozitia se toarna intr-o forma unsa cu putin unt si se pregateste la bain-marie aproximativ 40 de minute.
Pofta dulce!
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă