Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
Ingrediente pentru 4 portii
- 400 gr paste tagliatelle
Sos alb:
- 100 gr branza gorgonzola
- 50 gr unt
Sos rosu:
- 200 gr rosii
- 3 catei de usturoi
- 30 ml ulei de masline
- 15 gr sare
- 2 gr piper
Pasul 1: Intr-o tigaie se pune la topit untul, apoi se adauga branza gorgonzola si se amesteca pana se omogenizeaza.
Pasul 2: Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare si se lasa circa 7-8 minute.
Pasul 3: Rosiile se spala, se curata si se taie in cubulete, la fel si usturoiul si se pun la calit in uleiul de masline, iar la final se condimenteaza cu sare si piper.
Pasul 4: Pastele fierte se scurg de apa si se amesteca cu sosul alb de branza, se aseaza pe o farfurie, iar pe deasupra se toarna sosul de rosii. Se servesc fierbinti.
O reteta propusa de: Alexandra Costea (Jullya_dulcik)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!