Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
Ingrediente pentru 4 portii
- 400 gr paste tagliatelle
Sos alb:
- 100 gr branza gorgonzola
- 50 gr unt
Sos rosu:
- 200 gr rosii
- 3 catei de usturoi
- 30 ml ulei de masline
- 15 gr sare
- 2 gr piper
Pasul 1: Intr-o tigaie se pune la topit untul, apoi se adauga branza gorgonzola si se amesteca pana se omogenizeaza.
Pasul 2: Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare si se lasa circa 7-8 minute.
Pasul 3: Rosiile se spala, se curata si se taie in cubulete, la fel si usturoiul si se pun la calit in uleiul de masline, iar la final se condimenteaza cu sare si piper.
Pasul 4: Pastele fierte se scurg de apa si se amesteca cu sosul alb de branza, se aseaza pe o farfurie, iar pe deasupra se toarna sosul de rosii. Se servesc fierbinti.
O reteta propusa de: Alexandra Costea (Jullya_dulcik)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară